Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
03.03.2009 15:40 - (Само)обединени Земе(вла)делци в действие – по делата им ще ги познаете !
Автор: 444 Категория: Политика   
Прочетен: 1796 Коментари: 2 Гласове:
0

Последна промяна: 03.03.2009 22:18


     "Каквото човек прави, такъв той и е..." (Хегел) 

     В статията си "Кратка история на Организацията и печатния и орган" ние загатнахме за обединението между БЗНС „Единен” и БЗНС „Никола Петков” през 1994г. В периода 2006-08.11.2008г. нашата Организация поде нова кампания за обединение с БЗНС-НС и издигането на кандидатурата на г-ца Петя Ставрева бе само част от предприетата от нас инициатива. Издаването на вестник „Народно Земеделско Знаме” от 1994г нататък остана като ангажимент на БЗНС-НС, а след Конгреса на 08.11.2008г. вестника се оказа в ръцете на „
(Само)обединени Земе(вла)делци” без нашето одобрение и въпреки протестите ни. Декларация 09.11.2008г. на практика обезсили всички сключени споразумения между БЗНС „Никола Петков” и  БЗНС-НС и беше логично издавания вестник да ни бъде върнат. Това не стана, въпреки факта, че притежаваме ВСИЧКИ документи за него, заради което ние заведохме дело. Когато г-н Стефан Личев зае помещенията на площад „Пенчо Славейков” №4, „героите” на днешната ни публикация, основателите на поредната Земеделска партия „(Само)обединени Земе(вла)делци” нямаше къде да помещават редакцията на вестник „Народно Земеделско Знаме” и ние им предоставихме едно наше помещение напълно безвъзмездно. В тази връзка,  участието ни във вестника бе сведено до публикации в раздела „земедески календар” но не и някъде другаде, въпреки поетия ангажимент за това. Спазването на споразумения никога не е било присъщо на тези хора, затова в края на октомври 2008г. те бяха помолени да напуснат помещението, където се помещаваше вестника, още повече, че колектива който го съставяше, пускаше публикации водещи до преднамерени заблуди и неистини за кампанията по обединението, още повече, че БЗНС „Никола Петков” бе игнориран по всякакви начини. Всеки читател на „Народно Земеделско Знаме” по онова време, би си задал въпроса „ Е, добре, след като обединението не слиза от страниците на вестника, тогава защо то не стана факт ?” Ще отговорим тук – защото създателите на „(Само)обединени Земе(вла)делци” бяха и са върли противници на подобно нещо те и никога няма да го допуснат, заради преследвани егоистични лични интереси. Затова те не са признати като легитимни до ден-днешен и нямат място в земеделското движение.  Впредвид всичко това, ние пожелахме те да напуснат нашето помещение и това стана преди псевдоконгреса на 08.11.2008г. Лицемерието при някои хора няма граници и се стигна дотам, че организаторите на това шоу обявиха, че ставало въпрос за Обединителен Конгрес, в който участва БЗНС „Никола Петков”. Не, не участвахме !. Цялата страна разбра за тази нагла лъжа. Днес същите „герои” редят псевдокоалиции и едно от условията за тяхното участие е 10 депутатски места и „земеделска” парламентарна група. Дали тези хора могат да се нарекат земеделци ? – дълбоко се съмняваме в това  и отстояваме правото си да предупредим всички, склонни да се подведат от лицемерните им деяния. Днес ние публикуваме направени от нас снимки от нашето помещение, представяйки го във вида, останал след напускането на „(Само)обединени Земе(вла)делци” т.е. отпреди 5 месеца . Представяме ви опустошение и погром, доказателство за низостта им, за това как са се отнесли със легитимна земеделска организация - БЗНС „Никола Петков” ! ВИЖТЕ ГИ, ВИЖТЕ ДЕЛАТА ИМ :   
imageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimage





Тагове:   действие,   обединени,


Гласувай:
0



1. анонимен - в допълнение
04.03.2009 12:08
Когато си говори за обединението на земеделците,обикновено това предизвиква смях.Нашата организация се опитваше години наред да води кампания и да прави всичко възможно това така мечтано обединение да се случи.На няколко пъти това сякаш почти се случваше.На поредица избори нашите организации се явяваха заедно с една,едничка цел това да стане реалност,подписваха се споразумение,ходихме заедно на различни мероприятия,сякаш бяхме едно.Аз лично съм участвал в опита за регистрация на една нова обединена организация.Показаните помещения бяха един от щабовете,в който се събираха и оформяха документите за тази организация.Това беше и причината да предоставим и помещенията на редакцията на вестника,нали това беше вече нашия вестник.Всичко това се оказа една от поредните лъжи.Използваха ни и след това ни захвърлиха,забравих подкрепата,която им оказвахме по различни поводи.Казват,че са ни предложили да участваме в "Обединени земеделци".Вярно е,но като безгласни букви,като бройка,без мнение и право на глас,т.е. предложиха ни да унищожим спомена за БЗНС "Никола Петков".Сега сме малко,шепа хора,но все пак няма да изоставим идеите си и да се предадем!Искам да се обърна към истинските земеделци,тези които помнят славното минало на БЗНС.Скъпи земеделци,организацията ни е в криза,личните интереси на някой хора взимат връх и така петнят името на БЗНС.За това нека се съберем и да възродим организацията,такава каквато трябва да бъде!!!
цитирай
2. анонимен - Здравейте земеделци
13.03.2009 15:51
Здравейте земеделци. Призовавам Ви да се обедините със ЗНС, както направи Тадаръков. В момента Тадаръков е важна част от новото ЗНС. По този начин ще натриете носа на Мозер.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: 444
Категория: Политика
Прочетен: 458893
Постинги: 129
Коментари: 156
Гласове: 258
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол
1. Никола Петков - враг и на царя, и на комунистите
2. Никола Петков - Уикипедия
3. Фамилията Петкови и политическата история на Нова България
4. Как парламентът се подигра с нас
5. Опасните новини. ДАНС срещу интернет и прогреса
6. Какво да очакват 7,5 милона българи
7. ПРОГРАМА ЗА ИЗТРЕБВАНЕ НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД - Приета на московския ционистки конгрес 1988 г.
8. Голата Истина или една Антибългарска статия
9. Европейски парламент
10. Информационните технологии и Гражданското Общество
11. Портал Европа
12. Екип Нюз - Кажи на баба си кой й изяде пенсията
13. Новини и събития около о.р. генерал-лейтенант д-р Бойко Борисов, кмет на София
14. Агросъвети
15. АЕЦ "Белене" не е нужна на България
16. Владимир Путин даде домашно на Бойко Борисов
17. "Тогава продължаваме по нашия сценарий"- Напъни се... ГОЦЕ...Давай...
18. ДЕКОМУНИЗАЦИЯТА
19. КОЙ и КЪДЕ по света ЗАБРАНЯВА партии в 21 век? Бойко Борисов, разбира се. В България, естествено.
20. Черен списък на фирмите, организациите и личностите, които унищожават българската природа
21. Де зората
22. Европейската криза – шанс за радикално възраждане на света